друкувати


"Ні" підняттю цін в "АВЕ"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-23 06:15:46

ТзОВ "АВЕ" користується великою популярністю в Коломиї. Послугами компанії з вивозу побутових відходів користується дедалі більше мешканців міста та району. Користуються послугами і підприємці. Проте "АВЕ" вирішило підняти ціни на свої послуги.

У Коломийській міській раді вже пройшли громадські слухання на цю тему. На жаль, коломияни проігнорували даний захід. А дарма, адже люди могли б висловити свою думку та повпливати на встановлення тарифів. На слуханнях Тарас Яворський, перший заступник міського голови, розповів присутнім про конкурс щодо вивезення твердих побутових відходів, який відбувся у місті Коломия. У конкурсі брали участь дві компанії, виграло ТзОВ "АВЕ". Було прийняте рішення затвердити тарифи на засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради.

Враховуючи те, що представників населення на громадських слуханнях не було, то і питань не виникло. Сьогодні ж, 23 червня, у залі засідань Коломийської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. Окрім інших питань, розглядалось і питання підняття тарифів за послуги "АВЕ".

Представники фракції "ВО "Батьківщина" висловились проти підняття тарифів. Михайло Курдибан, член виконкому від фракції "ВО "Батьківщина", коментує ситуацію так: "Я вважаю, що 80 гривень для підприємців – це велика ціна. Якщо ж люди відмовляться від послуг через підняття цін, то будуть викидати сміття стихійно по всій Коломиї".

Незважаючи на те, що деякі представники виконкому разом з Михайлом Курдибаном висловились проти підняття цін, решта проголосували "за". Отже, коломиян чекають нові тарифи на послуги від "АВЕ".

Автор: Яна Букреєва