друкувати


Флорболіст – кращий спортсмен місяця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-10 07:15:06

Щомісяця ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" спільно з відділом молоді та спорту Коломийської міської ради нагороджують найкращого спортсмена грамотою, кубком та грошовою винагородою. Цього разу кращим обрали флорболіста Едуарда Піщалюка.

Едуард Піщалюк став найкращим бомбардиром сезону 2014-2015 рр. першої ліги з флорболу. Хлопець представляє коломийську команду ХФлК "Надія", яка існує в Коломиї же 2 роки. Команда активно виборює призові місця і наразі готується до змагань у Вищій Лізі. Сам Едуард стверджує, спорт йому подобається своєю динамічністю та швидкістю, адже рішення потрібно приймати за долі секунди.

Грамоту кращий спортсмен отримав від голови відділу молоді та спорту Володимира

Колесника, а кубок та грошову винагороду вручав юнакові Сергій Федчук, голова фракції "ВО "Батьківщина" в Коломийській міській раді та голова ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука". Сергій Федчук розповідає, що нагороду стараються вручати щомісяця. Він також вважає, що це є стимулом для молодих людей досягати все нових вершин у спорті.

Ще одного кращого спортсмена обрано. Чекаємо на наступні високі результати наших спортсменів, які зможуть поборотись за звання найкращих.

Автор: Яна Букреєва