друкувати


На Коломийщині проведено дитяче свято "Ми всі діти твої, Україно"(фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-05 01:59:17

В Коломийському районі проведено районне дитяче свято для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та дітей із родин учасників АТО присвячене Міжнародному Дню захисту дітей "Ми всі діти твої, Україно"

04 червня 2015 року в Коломийському академічному обласному українському драматичному театрі імені Івана Озаркевича відбулося районне дитяче свято для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та дітей із родин учасників АТО присвячене Міжнародному Дню Захисту дітей " Ми всі діти твої, Україно".

Міжнародний день захисту дітей - свято радості та одвічної надії. Адже саме діти були і завжди залишаються найдорожчим скарбом, гордістю і надією нашої держави.

Захід розпочався з спільної молитви та благословення Отця Володимира – голови молодіжної комісії УГКЦ та Отця Анатолія – священника УПЦ КП.

Зі святом вітали голова Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушков та голова районної ради Б.В.Болюк.

Очільник району Л.О.Глушков привітав дітей зі святом та відзначив, що діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства і тільки об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Опісля з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей подякою та грошовою премією голови Коломийської районної державної адміністрації Л.О.Глушкова було нагороджено Ганну Попідоху – керівника благодійної організації "Золота генерація" та Ольгу Лавріненко – ученицю 8 класу Печеніжинської дитячої музичної школи, переможця обласного конкурсу виконавської майстерності, також на дівчинку чекав сюрприз - подарунок від Любомира Олексійовича, музичний інструмент – акордеон.

По закінченню концерту за участю аматорських колективів Коломийського району та конкурсно – ігрової програми кожна дитина отримала подарунок, а також для дітей було організовано солодкий стіл.

Джерело: Коломийська РДА