друкувати


У Слободі Коломийського району відбулась ігротека присвячена Міжнародному Дню захисту дітей в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-03 04:10:47

Як відомо, день захисту дітей засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня. Вперше день захисту дітей був проведений 1950 року в 51 країні світу. В Україні цей день святкують вже 17 років поспіль.

Цьогоріч управлінням освіти, молоді та спорту Коломийської районної державної адміністрації 2 червня 2015 року на базі ТзОВ лікувально - оздоровчого комплексу "Прикарпатські зорі" с. Слобода Коломийського району проведено ігротеку для дітей, які відпочивають та оздоровлюються у таборі, що присвячена Міжнародному Дню захисту дітей.

Захід відбувся в рамках щорічної Всеукраїнської інформаційно - профілактичної акції “Відповідальність починається з мене”.

Ігротека складалась з 15 конкурсів, в якій взяли участь близько 50 дітей. Діти взяли участь у спортивних іграх на швидкість, витривалість, а також мали змогу проявити себе на кмітливість у конкурсах ерудитів та проявити свій талант у конкурсі малюнка на асфальті.

Усі переможці конкурсів отримали призи, а учасники, яким не вистачило трішки до перемоги - заохочувальні подарунки.

Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації висловлюють подяку дирекції ТзОВ ЛОК "Прикарпатські зорі" за сприяння у проведенні даного заходу.

Джерело: Коломийська РДА