друкувати


Фестиваль творчості для дітей з функціональними обмеженнями "Повір у себе" (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-28 05:40:41

27 травня 2015 року в с. Нижній Вербіж Коломийського району пройшов Районний фестиваль творчості для дітей з функціональними обмеженнями "Повір у себе" який зібрав 30 дітей з функціональними обмеженнями.

У теплій, дружній атмосфері діти поспілкувалися між собою й взяли участь у святковій програмі та конкурсах, які підготував та провів Коломийський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу було розкрити дитячі таланти, заохотити до цікавої справи, зібрати в коло для приємного спілкування та корисного проведення дозвілля, а також соціальна адаптація вихованців та виявлення серед них обдарованих дітей.

У заході взяли участь голова Коломийської райдержадміністрації Л.О. Глушков, голова Коломийської районної ради Б.В. Болюк, директор Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді М.В. Козловська, представники громадськості, підприємці, батьки, діти, Єпископ Коломийсько - Чернівецької єпархії УГКЦ Владика Василій, всечесні отці Юрій та Іван, які і розпочали фестиваль своїм благословенням.

Відкрити фестиваль запросили голову Коломийської райдержадміністрації Л.О. Глушкова та голову Коломийської районної ради Б.В. Болюку .

В своїй промові очільник району подякував, перш за все дітям - талановитим виконавцям, які вразили всіх глядачів яскравими виступами, майстерністю та дитячою щирістю. На завершення заходу учасники фестивалю були відзначені цінними подарунками.

Фестиваль творчості для дітей з функціональними обмеженнями "Повір у себе " приніс багато позитивних емоцій та вражень для його учасників, а найбільшою винагородою тому стали усміхнені дитячі очі, сповненні надією серця, а саме головне — вірою, вірою в себе, в свої можливості та в своє майбутнє.

По закінченні фестивалю був поведений аукціон дитячих робіт. Представлені роботи вражали своєю різноманітністю, майстерністю та дали можливість розкрити талановитість і неповторність кожної дитячої душі. До продажу було представлено 28 лотів. Зібрані кошти вручено авторам робіт разом із цінними подарунками.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ