друкувати


Зліт юних туристів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-26 04:40:49

Минулих вихідних поблизу с. Слобода в долині струмка Сухого пройшов зліт юних туристів, в якому взяли участь вихованці Коломийської станції юних туристів. У програмі зльоту були змагання з пішохідного туристу, вечір туристичної пісні та інші веселі розваги на цю ж тематику.

В перший день зльоту змагання точилися на дистанції "Особиста смуга перешкод" (молодша група). Переможцями та призерами серед хлопців стали: 1-ше місце – Віталій Кіцелюк, 2-ге місце – Володимир Далавурак, 3-тє – Андрій Романович. Серед дівчат перемогу вибороли: 1-ше місце – Романа Герула, 2-ге місце – Ксенія Федорак, 3-тє – Вікторія Ружанська.

Наступного дня на дистанції "Командна смуга перешкод-зв’язки" змагалися старші вихованці станції. Для них дистанція була значно складнішою, частину технічних етапів треба було проходити із самонаведенням. Найкраща зі складними завданнями впоралася і стали переможцями наступні зв’язки: 1-ше місце – Василь Колодюк та Юрій Бойчук, 2-ге місце – Андрій Мілевський та Даніель Растригін, 3-тє місце посіла симпатична зв’язка дівчат, які змагались на рівні з хлопцями – Анастасія Ковбасюк та Христина Підгірська.

Два дні зльоту пролетіли дуже швидко. Виховані станції одержали гарт змагань, зустріли нових друзів, пізнали себе та навколишню чарівну природу. Спогади про все це залишаться у них надовго. Колективу СЮТуР вдалося організувати табірне життя, змагання та цікаве дозвілля для дітей завдяки допомозі громадської організації "Фонд пам’яті Андрія Федчука" та Коломийського клубу туристів "Чорногора". Також велика подяка за допомогу депутатам Коломийської міської ради Роману Бортейчуку, Ганні Риндич, Лідії Ріпецькій та Віктору Будзінському.

Автор: Павло Вінтонюк, директор Коломийської Станції юних туристів