друкувати


Суд обрав запобіжний захід для молодика, який згвалтував восьмикласницю на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-14 04:50:39

Суд обрав запобіжний захід для молодика, який згвалтував восьмикласницю на Коломийщині, та визначив заставу у понад 365 тисяч гривень.

Слідчий суддя Коломийського міськрайонного суду виніс ухвалу про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місці громадянину, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 152 ч.3 КК України — згвалтуванні неповнолітньої.

Як альтернативу з урахуванням суспільної небезпечності особи, яка підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, визначено розмір застави в сумі 365 400 гривень, які підозрюваний вправі внести протягом двох місяців, повідомляють Вікна з посиланням на прес-службу Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області.

Нагадаємо, на Коломийщині 19-річний хлопець згвалтував та пограбував восьмикласницю. Зловмисник напав на неї близько 11 години вечора кілька днів тому, коли вона сільською вулицею поверталася від подруги. Дівчинка намагалася вирватися від нападника, але той кулаками змусив її підкоритися. Тут же на вулиці він задовільнив свої статеві потреби, відібрав у неї мобільний телефон та деякі речі з одягу, а відтак залишив її.

Працівникам коломийської міліції знадобилося лише кілька годин, щоб встановити особу та затримати зловмисника, який познущався над 14-річною школяркою.

Джерело: Коломийські Вісти