друкувати


Культорологічний проект "Коломия - наше місто": перших п'ять років діяльності 2010 - 2014

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-14 11:00:06

19 травня 2015 р. о 12.00 в приміщенні Музею історії міста Коломиї представлення книжки Михайла Петріва "Культурологічний проект "Коломия наше місто": 2010-2014".

У книжці подається детальний опис акцій, ініційованих проектом, чи у яких проект брав активну участь, як в Коломиї, так і у Львові, Києві чи інших містах, за перших п’ять років своєї діяльності в 2010–2014 роках.

Представлення книжки й проекту відбудеться в формі круглого столу "Коломия: минуле, сьогодення й майбутнє" яким передбачено представлення Михайлом Петрівим "Культурологічного проекту "Коломия - наше місто" за перші п’ять років своєї діяльності, книжки про проект, а головне буде анонсовано культурологічні ініціативи, які проект буде впроваджувати в нашому місті в цьому році та найближчій перспективі.

Запрошуємо на презентацію та участь в круглому столі "Коломия: минуле, сьогодення й майбутнє" очільників міста та району, громадських діячів, краєзнавців, журналістів, молодь та усіх активних коломиян, які власними справами і громадськими ініціативами прагнуть змінити наше місто й надати йому сучасного європейського обличчя при збереженні духу українського міста.

Резюме книжки українською, англійською, німецькою та польською мовами, а також коротку інформацію про засновника проекту прикладаю в додатку. 

З правдивою повагою, адвокат Михайло Петрів, засновник культурологічного проекту "Коломия - наше місто".