друкувати


У Вербіжі провели велоперегони (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-12 03:40:36

На Коломийщині 10-го травня відбулися велоперегони. Змагання пройшли у лісовому масиві села Великий Вербіж. У заході взяли участь всі бажаючі.Погода була сонячною, що і вплинуло на настрій та явку учасників.

Учасники були розділені на 4 категорії: "Любителі", "Дівчата", "Юніори" та "Еліта". Довжина кола для категорії "Еліта" становила 3 км, для "Любителів" і "Дівчат" - 2.6 км та для "Юніорів" – 2 км.

Позмагатися вирішили велосипедисти не тільки з Коломиї, а я з Ужгорода, Мукачева,Івано-Франківська та Надвірної. Загальна кількість учасників становила 50 велосипедистів. Найбільша кількість охочих була в категорії "Юніори". Молодь активно долучилась до змагань.

У категорії "Еліта" призові місця зайняли:

1.Морозов Вася Ужгород/Мукачево

2. Страшецький Петро –В.Вербіж

3. Бойчук Роман - Коломия

У категоріі "Дівчата":

1.Веклюк Ніколетта - Ужгород

2. Шозда Ната - Мукачево

3. Бітковська Ярина – Ужгород

У категорії "Початківці" :

1.Тимуляк Олексій - Коломия

2. Шеремет Богдан -Івано-Франківськ

3. Демянчук Любомир – Надвірна

У категорії "Юніори":

1.Кравченко Назар - Луцьк

2. Занфірой Ігор - Коломия

3. Томич Іван - В.Вербіж

Переможці були нагородженні грамотами, медалями та грошовою винагородою. Організатори доклали максимум зусиль для комфортного пересування учасників та вдалогопроведення змагання. Загалом захід пройшов на високому рівні.

Пам’ятаймо,що велосипед є не тільки чудовою альтернативою багатьом видам спорту,що розвиває всі групи м’язів ,а й забезпечує заряд бадьорості та піднімає настрій. Сподіваємося,що наступного разу буде більше охочих долучитися до здорового способу життя. Будьте здорові!

Автор: Соломія Кот