друкувати


Відомі люди Коломийщини декларують свої доходи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-05-06 12:30:46

До цьогорічної кампанії декларування доходів на Коломийщині приєдналася заслужений майстер спорту з пауерліфтингу, 10-ти кратний чемпіон України, чемпіонка світу, чемпіонка Європи, багаторазова призерка Європи та світу Інна Оробець.

Днями вона відвідала Центр обслуговування платників Коломийської ОДПІ, щоб подати декларацію про отримані доходи.

"Виконання свого громадянського обов’язку повинен наслідувати кожен свідомий платник податків у нашій державі: як політик, так і спортсмен, як державний службовець, так і простий пересічний громадянин,- говорить Інна Оробець. Вже декілька років поспіль я вчасно декларую, отримані мною доходи, та добровільно сплачую податки. Взагалі, в кампанії декларування доходів немає нічого нового. Отримав доходи - сплати податки. У всьому світі люди сплачують податки не тільки із заробітної плати, але й з інших доходів, які вони отримують протягом року. Сплата податків - законний обов'язок кожного громадянина нашої держави. Ми повинні поважати закони держави у якій живемо."

Кампанії декларування доходів громадян доходить до завершення. Тому вкрай важливо, щоб кожен, хто зобов'язаний перед законом задекларувати свої доходи, зробив це своєчасно, свідомо і чесно до 1 травня поточного року.

Загалом, свій громадяський обов’язок на Коломийщині вже виконали 418 громадян. Сума задекларованих ними доходів складає 20,3 млн. грн., сума податку – 1,1 млн. грн.

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ