друкувати


Кращий спортсмен лютого отримав свою нагороду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-03-20 01:45:38

Щомісяця ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" спільно з відділом молоді та спорту Коломийської міської ради відзначає кращих спортсменів. Громадській організації та у відділ молоді та спорту надсилають список претендентів на винагороду за кращі спортивні досягнення. У лютому найкращим став дзюдоїст Юрій Романюк.

Тричі на тиждень семикласник Юрій приїздить до Коломиї з рідного села Текуча Косівського району на тренування. Два роки тому хлопчина дізнався про тренування з дзюдо від дівчини, яка навчалась з ним в одній школі. Спочатку учень просто розпитував дівчину про заняття, а тоді й сам загорівся бажанням навчатись східному єдиноборству. Відстань не злякала Юрія. Так і почались його тренування.

Юний дзюдоїст дуже задоволений навчанням. За його словами, він знайшов тут нових друзів. Також Юрій впевнений, що зможе захистити себе та рідних у разі небезпеки.

У лютому цього року хлопець переміг на Всеукраїнському турнірі з дзюдо. Також на рахунку Юрія перемоги на обласному рівні. Голова ГО "Фонд пам’яті Андрія Федчука" Сергій Федчук та голова відділу молоді та спорту Коломийської міської ради Володимир Колесник нагородили переможця кубком, грамотою та грошовою винагородою. Сергій Федчук втішений досягненнями хлопця, адже ще один спортсмен достойно представив Коломийщину на всеукраїнському рівні. А Володимир Колесник зазначає, що голова Фонду часто допомагає нашим спортсменам, як то з організацією виїздів команд на змагання, у випадку коли це не передбачено кошторисом міської ради.

Тренер Юрія Анатолій Бурнаєв пишається своїм підопічним та зазначає, що такі відзнаки стимулюють дітей до покращення результатів та надихають їх перемагати.

Автор: Яна Букреєва