друкувати


На Коломийщині відбулося експертне обговорення "Дорогою реформ: Як зміни законодавства вплинуть на життя у регіонах"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-03-13 10:01:58

11 березня 2015 року на Коломийщині в МПК "Народний дім" м.Коломия відбулося експертне обговорення "Дорогою реформ: Як зміни законодавства вплинуть на життя у регіонах" за участю голови Коломийської райдержадміністрації Любомира Глушкова, народного депутата України V,VI, VII скликання, консультант з адвокаті Реанімаційного Пакету Реформ Андрія Шевченка, директора Інституту Медіа Права, члена Ради Реанімаційного Пакету Реформ, експерта групи Реанімаційного Пакету Реформ з медіа реформи Тараса Шевченка та експерта Реанімаційного Пакету Реформ "Публічні фінанси" Віктора Мазярчука. В заході взяли участь начальники та працівники відділів, управлінь, установ та організацій району.

Під час заходу було представлено опис, завдання та конкретні заходи у сфері зміни державного законодавства, які були ухвалені протягом 100 днів роботи Парламенту, а також обговорено шляхи забезпечення їхнього ефективного застосування згідно зі специфікою району. Під час експертного обговорення йшла мова про реформу у медіа сфері та поточну ситуацію в монетарній політиці держави.

Присутні мали можливість задати питання спікерам заходу на які отримали вичерпні відповіді.

Довідково: Реанімаційний Пакет Реформ (РПР) - це громадська позапартійна ініціатива громадських активістів, експертів та журналістів, що об’єднались для пришвидшення реформування країни. ЇЇ учасники бачать свою місію в об’єднанні зусиль для реформування країни у різних сферах для розбудови незалежної демократичної, правової, сильної та авторитетної Української держави з високим рівнем добробуту, рівними можливостями кожного на розвиток і самореалізацію.

Джерело: Коломийська РДА