друкувати


Двоє коломийських студентів за один вечір пограбували трьох жінок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-02-27 10:25:34

Після цього поїхали на таксі до дівчат. Парубки, які освоюють ремесло обробки деревини, не придумали кращого способу заробити кошти для розваг, як відібрати їх у перехожих жінок.

Першу жертву, 25-річну місцеву жительку, підстерегли в дворі будинку по вулиці Привокзальній. Один із студентів ударив її пляшкою по голові. Дівчина впала на землю. Нападники намагалися вирвати з її рук сумочку, але це їм не вдалося, тож вони ретирувалися. Потерпіла ж з розбитою головою звернулася за медичною допомогою в районну лікарню, де їй наклали шви. Тим часом розлючені невдачею грабіжники через півгодини вирвали сумочку з рук 28-річної городянки біля магазину "Садиба".

Потім через усе місто пройшли пішки до автовокзалу, де напали на стареньку жінку. Пенсіонерка якийсь час бігла за негідниками й просила повернути їй хоча б документи, але ті не послухалися. Випотрошили бабусину сумочку від грошей і викинули в озеро, повідомляє Стик з посиланням на АП.

Після цього зловмисники "заспокоїлися" й винайняли таксі, на якому поїхали на квартиру до своїх дівчат. Однак невдовзі цю гулянку на чужі кошти перервали працівники місцевого карного розшуку. Студентів затримали й вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Джерело: Коломийські Вісти