друкувати


Суд виніс вирок Володимиру Колковському

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-02-19 04:30:58

Згідно з вироком Колковський отримав 5 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати виборчі посади в органах місцевого самоврядування та посади пов’язані з виконання організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, установах, організаціях різних форм власності на 3 роки та був взятий під варту у залі суду.

Також, Володимиру Колковському зарахують термін, який він просидів у в’язниці за кордоном. Підсудний поверне державі кошти, витрачені на його екстрадицію, інформує Фіртка.

"Колковського Володимира визнати винним за ч.2 статті 190 та ч. 3 статті 368 ККУ та призначити покарання за частиною 2 статті 190 ККУ – три роки позбавлення волі, ч. 3 статті 368 ККУ – п’ять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати виборчі посади в органах місцевого самоврядування та посади пов’язані з виконання організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, установах, організаціях різних форм власності на 3 роки з конфіскацією належного йому на праві власності майна.

На підставі статті 70 ККУ (Остаточне покарання за сукупністю злочинів) визначити шляхом часткового складання призначених покарань 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати виборчі посади в органах місцевого самоврядування та посади пов’язані з виконання організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, установах, організаціях різних форм власності на 3 роки з конфіскацією належного йому на праві власності майна.

Запобіжний захід змінити із застави на тримання під вартою, взявши його під варту в залі суду. Відбування призначеного покарання рахувати з 19 лютого 2015 року. Зарахувати строк відбування призначеного покарання час тримання під екстрадиційним арештом та під вартою з 28 жовтня 2012 року по 11 листопада 2013 року

Стягнути з обвинуваченого Колковського Володимира у користь держави 20 тисяч 16 гривень витрат понесених у зв’язку з екстрадицією обвинуваченого", - йдеться в ухвалі суду

Джерело: Фіртка