друкувати


Головою Калуської РДА призначено Наталію Бабій, яку звинуваючуть у підтримці Партії регіонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-02-11 02:06:46

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення на посаду голови Калуської райдержадміністрації Наталії Бабій, яка, за словами місцевих активістів, відкрито підтримувала Партію регіонів.

Указ про призначення Наталії Бабій головою Калуської районної державної адміністрації розміщено на офіційному сайті Петра Порошенка, пише Курс.

"Призначити Бабій Наталію Йосипівну головою Калуської районної державної адміністрації Івано-Франківської області", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 лютого представники громадських організацій і політичних партій демократичного спрямування Калущини та Народна рада Майдану Калущини, представляючи інтереси жителів міста і району, звернулися з листом до Президента України Петра Порошенка, в якому висловили своє занепокоєння з приводу можливого призначення на посаду голови Калуської РДА Наталії Бабій.

У зверненні зазначалося, що Наталія Бабій не брала участь у громадських слуханнях, ініційованих головою ОДА, і не отримувала погодження громади. На думку представників громадських об'єднань, це "своєрідна узурпація влади в місті і районі", оскільки цю людину "протягує" Ігор Насалик.

Джерело: Коломийські Вісти