друкувати


Бойові дії в районі Донецького аеропорту тривають - прес-центр АТО

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-01-22 11:15:53

Бойові дії в районі Донецького аеропорту тривають, також противник атакує українські блокопсти на трасі "Бахмутка". Про це інформує прес-центр антитерористичної операції.

"Місцями найбільшої напруженості, як і раніше, залишаються райони Донецького аеропорту та 29-го і 31-го блокпостів", - ідеться в повідомленні.

Раніше журналісти та волонтери з зони конфлікту повідомили, що українські військові залишили новий термінал Донецького аеропорту, оскільки цей об’єкт повністю зруйнований. Прес-центр АТО такої інформації не подає.

Ткож, за даними прес-центру, "з реактивних систем залпового вогню незаконні збройні формування обстріляли позиції українських військ поблизу населених пунктів Нижнє, Новотошківське, Карлівка, Авдіївка, Миколаївка, Троїцьке, Малоорлівка, Зайцеве та двічі - Кримське".

"Під вогонь із стрілецької зброї, артилерії та мінометів протягом ночі чотири рази потрапили Станиця Луганська, тричі - Щастя, двічі - Мар’їнка й Троїцьке, а також Новотошківське, Кряківка, Березове, Кам’янка, Опитне, Попасна, Чорнухине, Озирянівка, Новогородське", - додають українські військові.

Сепаратисти на своїх сайтах інформують про бої в околицях Донецька, а також твердять, що аеропорт перебуває під їхнім повним контролем.

Джерело: Радіо Свобода