друкувати


Учасники конкурсу "Очима дитини про бюджет країни" Коломийщини отримали нагороди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-22 12:45:19

Вітав юних митців, їх батьків та вчителів в.о.начальника Коломийської ОДПІ Головного управління ДФС в Івано-Франківській області України Іван Кирик. 

Він подякував присутнім за активну участь у конкурсі  та зауважив, що це найбільш цікава та ефективна форма виховної роботи з підростаючим поколінням, яка дає змогу виявити те, наскільки діти розуміють роль, місце та значення податків, як орієнтуються в сьогоденні.

Цього року в конкурсі прийняли участь 33 юних краян, троє з яких подали на конкурс по 2 роботи. Вони створили 27 художніх творів,  2 твори комп’ютерної графіки (анімації) та 7 літературних творів. Це учні Коломийської дитячої художньої школи, Гвіздецької школи мистецтв, Коломийських загальноосвітніх шкіл 1-3 ступенів №1, №6, №8 та НВК №9 "Школа природничо-математичний ліцей".

Конкурс показав, що діти бачать країну могутньою та квітучою. Вони досить обізнані і знають, куди розподіляються кошти з бюджету. Наші молоді таланти вигадали і цікаві слогани, твори, казки та оповідання.

Від платників податків  переможців та учасників конкурсу привітали керівники ПРАТ "Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів" Іван Дмитрович Симотюк та ПП "Коломийський хлібокомбінат" Іван Михайлович Гуменюк.

На завершення заходу учасникам вручили дипломи і  подарунки та запросили дітей взяти участь у наступному конкурсі "Очима дитини про бюджет країни"-2015.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ