друкувати


Краще один реальний постріл, ніж сто паперових заліків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-12-15 12:30:04

Воїни територіальних батальйонів та відмобілізовані до лав Збройних Сил України військовослужбовці проходять вишкіл на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Навчальна база центру дозволяє нам підготувати висококласних спеціалістів зі всіх військових сухопутних спеціальностей, - зазначив старший викладач майор Ігор Бережанський. - Тут створені просто прекрасні умови як для отримання теоретичних знань, так і для польового вишколу. На даний момент ми займаємось з протитанкістами та мінометниками. Головний упор робимо на практичне виконання стрільб.

Підтверджують це і самі військовослужбовці,які займаються у класах та на навчальних точках центру.

Такого плідного і насиченого навчання у нас ще не було, - розповів боєць 11 територіального батальйону Київська Русь “Фін”. - Головне, що офіцери — інструктори не лише дають нам чимало практичних знань з володіння різноманітними видами зброї. Вони ще прислухаються до наших порад основаних на досвіді отриманому на Донбасі. І відразу вносять корективи в навчальну програму.

Загалом підготовку пройшли близько тисячі військовослужбовців. Вони закріпили та отримали нові знання з власних військових спеціальностей.

Автор: Підполковник Тарас Грень
Джерело: Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України