друкувати


Для бійців АТО прикарпатська влада знайшла 100 га землі під Лисцем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-28 02:45:45

В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.

"Зараз наша основна мета не бути байдужими до сімей тих прикарпатців, які втратили на цій війні своїх близьких та тих родин, чиї чоловіки зараз на фронті - зазначив співголова комітету Сергій Адамович.- Наступного тижня відбуватимуться урочистості до Дня місцевого самоврядування і до обласного центру з’їдуться сільські голови та голови районних рад з усієї області. На цьому зібранні підніматиметься питання опіки сімей солдатів, та головне - виділення нашим бійцям земельних ділянок. Адже на прикладі Хриплинської сільської ради стає зрозумілим, що не всі зацікавлені у підтримці наших вояків"

Як повідомила заступник директора Департаменту соціальної політики ОДА Ярослава Ульванська, спеціальна комісія виїжджала у район Лисецького полігону, де поруч розташована досить хороша ділянка землі площею приблизно 100 га із прокладеними поруч комунікаціями.

Саме там обласна влада і планує виділяти землю для наших солдатів. Залишається лише вирішити питання із Кабміном про передачу даної землі на баланс Івано-Франківської обласної ради.

Джерело: Бліц-інфо