друкувати


У Києві відбудеться виставка "Освіта та кар'єра – 2014"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-11-12 05:45:23

У четвер 13 листопада в столиці Україні відбудеться відкриття щорічної виставки вищих навчальних закладів "Освіта та кар'єра". Виставка є найбільш популярним заходом освітнього простору України, яка традиційно збирає лідерів вищої освіти та надає можливість відвідувачам ознайомитися з пропозиціями в сфері надання освітніх послуг в Україні.

Цього року участь у виставці візьмуть більше 100 українських на закордонних навчальних закладів, представники, яких поінформують відвідувачів про особливості вступу та отримання вищої освіти на бакалаврських та магістерських програмах у своїх закладах.

Зокрема, у виставці братимуть участь як відомі виші країни – Київський політехнічний інститут, КНУ ім. Шевченка, Київський національний університет будівництва та архітектури, Національний медичний університет ім. Богомольця, Київський економічний університет ім. Гетьмана, Національний університет харчових технологій, Київський університет ім. Грінченка тощо, так й інші вищі навчальні заклади, які у майбутньому формуватимуть нову карту вітчизняної вищої освіти.

У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки зможуть дізнатися про підготовчі програми університетів, рівень вимог до сертифікатів ЗНО зі вступних предметів, кар’єрні перспективи студентів, рівень працевлаштування випускників та іншу актуальну інформацію з питань освітньої діяльності вищих навчальних закладів.

Організатори виставки запрошують випускників шкіл та їх батьків відвідати стенди вищих навчальних закладів. Виставка "Освіта та кар'єра – День студента 2014" працюватиме протягом трьох днів, 13-15 листопада, у Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український Дім" (Хрещатик, 2). З повним переліком українських навчальних закладів, що братимуть участь у виставці, можна ознайомитись на сайті організаторів.

Також, 13-15 листопада 2014 року в Українському домі відбудеться щорічна міжнародна виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", в якій візьмуть участь понад 50 навчальних закладів та освітніх організацій з Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Франції, Австрії, Німеччини, Японії, Ірландії, Канади, Швейцарії та Греції.

Традиційно великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Франції та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.

З програмою виставки "Освіта за кордрном" можна ознайомитись за наступним посиланням.

Джерело: Освіта.ua