друкувати


Безкоштовний відпочинок у Карпатах для бійців АТО

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-30 02:15:21

Бійці АТО можуть безкоштовно відпочити у Карпатах - в приватних садибах і турбазах. Також запрошують родини бійців АТО. Для них забезпечують безплатне харчування, платити доведеться лише за проживання.

Таку ініціативу запровадила спільнота "Творча криївка", яка займається психологічною, соціальною реабілітацією та відпочинком для воїнів АТО завдяки творчості та спілкуванню з природою та людьми. 

"Запрошуємо у Карпати бійців АТО зі всіх куточків України, - каже волонтер "Творчої майстерні" Оксана Павлюк. – У нас вже відпочили п'ятеро бійців батальйону "Айдар" та Першого батальйону Нацгвардії. Тут вони мали можливість насолоджуватися природою та займатися творчістю, - писати пейзажі та розмальовувати каміння. А також у нас відпочивала мама загиблого воїна. Вже невдовзі чекаємо також родину ще одного бійця АТО з Тернополя.

Бійців АТО на відпочинок приймала база "Білий слон", а тепер ще й сусідня база "Ксенія" у селі Дземброня Верховинського району, продовжує волонтер.  А також бійців та їх сім'ї готові прийняти місцеві родини.

Усіх гостей чекає цікаве спілкування, смажна їжа, милування карпатськими краєвидами та екскурсії, можливість побути наодинці з собою, зайнятися творчістю та хоч трохи відволіктися від неспокійних подій у країні. 

Джерело: Інтернет портал м.Верховина