друкувати


Вийшли в світ "Колаж і…" Василя Андрушка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-30 12:00:20

Що є істинна творчість? Це - поезія, яка приходить не на замовлення, не за гонорари, не за славу. Поезія приходить за потреби душі. Нещодавно побачила світ нова збірка поезій "Колаж і…" авторства Василя Андрушка - відомого на Прикарпатті і за його межами художника та скульптора, а також поета, педагога, психолога і філософа. 

Автор довгий період виношував ідею виходу збірки, не поспішав, тому майже на фізичному рівні відчувається у книжці довгий проміжок часу. Скрізь роздуми поета над буденним і над вічним, огорнуті у слова. Вони лягли на папір, як мазки фарби імпресіоніста.

 Презентація книжки відбулася у тісному дружньому колі у "Звениславі" за сприяння Геннадія Романюка. 

 Василь Андрушко виражає себе у візуальному мистецтві через картини, у тактильному - через скульптури, у словесному - через поезію. Він торкається до кожної грані людського сприйняття і доносить прості істини всякому, хто готовий сприймати. Його творчість не має на меті навчити, а лише хоче поділитися іншим поглядом на життя в усіх його проявах. 

 Василь Андрушко завжди перебуває у пошуку і цей творчий неспокій дає наснаги у його щоденній кропіткій праці над своїми творами і над собою.

Автор: Оксана Рижук
Джерело: Коломийські ВІСТИ