друкувати


Майже 2 мільйони гривень поповнили бюджет Коломийщини за рахунок скорочення податкового боргу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-10-28 05:30:31

Про це повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк під час зустрічі з платниками податків та арбітражними керуючими, яка проходила за участі представників управління економіки Коломийської міської ради, прокуратури, Пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення.

З початку поточного року з метою  скорочення податкового боргу боржникам  виставлено 238 податкових вимог, описано та  занесено до податкової застави майна на 1,2 млн.грн., направлено 129 інкасових доручень до банківських установ для стягнення заборгованості з банківських рахунків.

Як зазначила посадовець, за рахунок заходів, вжитих фахівцями інспекції, впродовж січня - вересня  2014 року надходження до бюджетів усіх рівнів склали 1,9 млн.грн.

До  13 підприємств Коломийщини, які  загалом заборгували перед бюджетом 10,6 мільйона гривень, застосовується процедура банкрутства.

"Суб’єктам господарювання  необхідно вживати заходів у межах чинного законодавства, щоб не збільшувати заборгованість, а своєчасно розраховуватись по платежах до бюджету", - підсумувала Мирослава Бундзяк.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ