друкувати


В Івано-Франківську напередодні концерту легендарного гурту "Океан Ельзи" небувалий ажіотаж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-24 03:00:16

Як розповіли в касі продажу квитків, розкуповувати їх почали одразу після їхньої появи. Вартість квитків становила від 150 до 550 гривень. Купували їх цілими сім’ями та родинами. Оскільки вони є чудовим подарунком знайомим, друзям чи коханій людині.

Але приблизно за місяць до концерту, ті квитки, які раніше коштували 150 гривень зросли в ціні до 250 гривень. Цю ситуацію в касі продажу кінотеатру "Люм’єр" пояснили тим, що ціни піднялись на київському сайті kasa.in.ua. Самі працівники кінотеатру запевняють, що до цього відношення не мають, адже вони займаються тільки продажем квитків, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Наразі можна придбати квитки тільки в першу та другу фан-зони за 250 та 350 гривень відповідно, а також на 2-ий ярус кутових секторів трибуни. Щоправда, залишились й поодинокі місця на інших секторах, проте їх кількість невелика. На інші місця квитків вже немає.

Концерт "Океану Ельзи" відбудеться 27 вересня на міському стадіоні “Рух”, який перетворить міський стадіон на справжню платформу національної єдності. Сюди з’їдуться фанати “Океанів” з усіх усюд.

"Так володіти тисячами людських душ може тільки справжній лідер, яким і є Святослав Вакарчук. Його пісні співають сьогодні бійці АТО перед боєм. Його слухають і за ним ідуть сотні тисяч, готові йти мільйони, бо він усе життя грає одну лиш роль - самого себе, щирого й правдивого", пише kasa.in.ua.

Джерело: Бліц-інфо