друкувати


Центр обслуговування платників Коломийської ОДПІ обслуговує майже 11 тисяч платників податків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-09-16 01:53:41

Про це повідомила в.о.начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш та зазначила, що це 2,6 тисяч юридичних та 8,3 тисячі підприємців-фізичних осіб.

Впродовж восьми місяців поточного року фахівцями Центру надано понад 11,2 тисячі адміністративних послуг.

Серед найбільш поширених можна визначити: послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. З початку 2014 року видано 3800 реєстраційних номерів, це складає 53,4 відс.; послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 619 таких книг або 9 відс. та  реєстрація книг обліку доходів та витрат платників єдиного податку -  558 книг або 8 відс.

«Фахівці Центру прийняли від суб´єктів господарювання 106,5 тисяч  документів податкової звітності та отримали 15,9 тисяч документів вхідної кореспонденції, надали відвідувачам  5,6 тисяч податкових консультацій, 3,6 тисячі ключів електронно-цифрового підпису», - зазначила Наталія Богданівна.

Посадовиця звернула увагу на той факт, що відвідувачі центру мають можливість надавати пропозиції, коментарі та зауваження щодо обслуговування платників податків, скориставшись спеціальною скринькою, розміщеною в приміщенні Центру обслуговування платників при Коломийській ОДПІ. Водночас зауважила, що в даний час в режимі он-лайн проводиться опитування краян щодо якості надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників. Опитування розміщене на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС в Івано-Франківській області (http://if.sfs.gov.ua/) за посиланням: http://if.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/163911.html.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ