друкувати


В Івано-Франківську підписали меморандум про співпрацю між СКУМО та Міністерством молоді та спорту України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-08-26 02:00:29

Голова Світового конгресу українських молодіжних організацій Мирослав Гочак наголосив, що попередній уряд не співпрацював з українською діаспорою взагалі.

Тож планується після сьогоднішнього підписання меморандуму тісна співпраця з діаспорами та міністерством молоді і спорту України.

"Цей меморандум буде фундаментом з якого цього вийде багато нових напрацювань та проектів. Сьогодні ми започаткували нашу співпрацю молоді діаспори з українським Міністерством, і я вірю що вона буде систематичною", - висловив сподівання Мирослав Гочак.

Після підписання меморандуму Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов наголосив, що ми повинні здобувати досвід Світового конгресу українців, який поєднує в собі активну молодь. Також міністр України зауважив, що вони йдуть на багато кроків попереду, оскільки діаспори більш мотивовані та мають підтримку з боку держав.

"На жаль, в нашій державі такого прагнення не було, але сьогоднішній меморандум засвідчує бажання українського уряду працювати в цьому напрямку. Ми хочемо, щоб стало зрозуміло, що не можна на сьогодні чиновнику сидіти і нічого не робити. Завдяки нашій плідній співпраці повинно стати так, щоб влада стала служити народові, допомагати активній молоді рухатись вперед. Тому, що наша молодь дуже хоче бути корисною для своїх громадян", - зауважив міністр молоді та спорту.

Джерело: Бліц-інфо