друкувати


Уся Коломия за 90 хвилин: у місті пройшов велоквест за мир в Україні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-08-02 02:00:31

Сьогодні у Коломиї організували велоквест з патріотичною назвою "За мир в Україні". Тут, задля перемоги, одного вміння швидкого крутити педалі - недостатньо. Головне у велоквесті - кмітливість та робота в команді.

Майже два десятка велосипедистів за 90 хвилин мали об'їхати 18 відомих місць у Коломиї та зробити на їхньому фоні світлини.

Організатором велоквесту виступила ГО "Спільний внесок", передає кореспондент "Коломийських ВІСТЕЙ". За словами голови ГО Назара Романенчука, коломияни почали активніше пересідати на велосипеди. "Ми вирішили організувати такий велоквест, щоб у місті ще більше зросла кількість людей, які підтримують здоровий спосіб життя, - коментує голова ГО "Спільна справа" Назар Романенчук. - Квест проходить під гаслом "За мир в Україні!". Ми не хочемо війни, Україна має залишитися єдиною та неподільною".

У велоквесті взяло участь шість команд. Кожна із них складалася із 2 учасників.

18 велоквестових точок були розкидані по території цілої Коломиї. Серед них повітряний міст на залізничному вокзалі, пожежна частина, подвір’я позаду ратуші.

Світлини точок, на фоні яких учасники повинні сфотографуватися, зроблені із незвичного ракурсу, щоб їх було важко упізнати.

Джерело: Коломийські ВІСТИ