друкувати


Своєчасний та якісний ремонт - запорука перемоги над ворогом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-31 09:00:09

Військовослужбовці окремого ремонтно-евакуаційного полку продовжують виконувати завдання з технічного забезпечення підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України у визначеному районі на сході нашої держави.

За словами керівника однієї з ремонтних груп старшого сержанта військової служби за контрактом Миколи Б. роботу в польових умовах організовано таким чином аби ремонт військового майна проводився вчасно, якісно та надійно.

Ми свідомі того, що від наших професійних навичок залежить життя побратимів. Тому ми докладаємо усіх зусиль, щоб виконувати наше бойове завдання у стислі терміни. Власне, на цьому тиловому пункті ми відновлюємо евакуйовану автомобільну техніку, що зазнала поломок, ушкоджень під час боїв з сепаратистами та іноземними найманцями в зоні проведення АТО.

Серед техніки, що пройшла горнило боїв зустрічаються й "іменні", як от одна - ЗІЛ-130 із написом "Юля" на бампері.

‑ Це наша Юля - розповів історію авто водій солдат Ігор П. ‑ Під час чергового виходу сепаратисти обстріляли колону, в якій вона йшла. В наслідок обстрілу постраждали декілька військовослужбовців і, зокрема, водій "Юлі". Дісталося й ЗІЛу проте він не підвів і, все ж, дійшов до місця призначення. Авто вже підлатали і лише сліди від куль на його тілі є палкими свідченнями "братньої" любові московських федератів.

Загалом, з часу початку АТО на схід країни до частин ВДВ, механізованих та інших підрозділів направлено близько 500 тонн бронетанкового майна.

Автор: Підполковник Віталій ІВАНОВ