друкувати


Дружина зірвала з ноги арештанта браслет?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-23 05:00:47

Під час проведення моніторингу за 39-річним жителем Городенківського району, який перебуває під домашнім арештом, в чергову частину обласного УМВС надійшов сигнал тривоги.

Він свідчив про пошкодження засобу електронного контролю та порушення контакту з тілом "домашнього арештанта". За місцем проживання чоловіка виїхали працівники міліції.

Вони встановили, що електронний браслет знято з ноги господаря, а ремінець цього пристрою, який дозволяє контролювати переміщення особи, пошкоджено. 39-річний селянин, якого доставили в райвідділ міліції, пояснив, що вранці засіб електронного контролю з його ноги зірвала дружина.

Нещодавно проти цього чоловіка відкрили кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. В п’яному угарі він ударив сокирою по голові свого знайомого, який прийшов привітати його з іменинами.

Обираючи зловмисникові запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, правоохоронці зважили на ту обставину, що він є батьком шести дітей. Якщо в ході перевірки буде встановлена вина "домашнього арештанта" у пошкодженні електронного браслета, то його можуть узяти під варту.

Джерело: АП