друкувати


У Коломиї представник Правого сектору з автоматом вимагав безкоштовно заправити його автомобіль (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-21 02:30:10

Вчора, 20 липня, у чергову частину Коломийського райвідділу МВС поступило повідомлення від оператора АЗС "Лукойл" про те, що чоловік, погрожуючи автоматом, вимагав безкоштовної заправки автомобіля для виїзду на Схід.

Про це на прес-конференції повідомив начальник УМВС в області Микола Семенишин.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та заступники начальника обласної міліції.

"В результаті проведення першочергових слідчих дій, оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до скоєння вказаного злочину, який класифікується як розбійний напад, причетний громадянин, якого зафіксовано на відеокамерах і затримано відповідно до ст. 208 КПК", – розповів Семанишин.

Суд встановив для підозрюваного запобіжний захід – особисте зобов’язання.

"Були справедливі нарікання з боку представників Правого сектору, тому що я особисто знаю цю людину. Я чітко розумію, що люди, які повертаються з військових дій, сьогодні мають певне бачення і чекають якісних змін також і з боку органів державної влади», – відзначив начальник обласного УМВС.

На запитання присутнього на прес-конференції представника Правого сектору, яка буде реакція, якщо громадськість буде блокувати заправки фірми "Лукойл", Микола Семенишин відповів:

"Приходьте, блокуйте, висловлюйте думку. Наше завдання, щоб ви не порушували закон. Ніхто не відміняв ст. 39 Конституції України – кожен громадянин має право на мирне зібрання".

Джерело: kurs.if.ua