друкувати


21 липня - останній день подання звітності та сплати з єдиного соціального внеску за червень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-18 10:00:31

Роботодавці, які використовують працю найманих працівників зобов’язані подати до органів доходів і зборів звіт про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування не пізніше 20 числа місяця, що настає за звітним. У зв’язку з вихідними днями 19 та 20 липня, подати звітність з ЄСВ за червень можна 21 липня цього року.

Звіт про суми нарахованого ЄСВ можна подати на паперових носіях разом з електронною формою на електронних носіях інформації або надіслати в електронному вигляді, використовуючи спеціальне програмне забезпечення, версії якого надаються в органах доходів і зборів та розміщені на офіційному веб-порталі Міндоходів України.

Крім цього, 21 липня закічується термін сплати роботодавцями нарахованого за червень 2014 року суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з найманих працівників.

Звіт подається за формою згідно з додатком 4 (титульний лист) і таблицею 1 «Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.2013 № 454. Звертаємо увагу платникам на обов’язкове заповнення реквізитів додатку 4: кількість створених нових робочих місць у звітному періоді, середньооблікова кількість штатних працівників за звітний період, осіб, штатна чисельність працівників.

Джерело: Інформаційно-комунікаційний сектор Коломийської ОДПІ