друкувати


Турнір Великого Боровика - для підтримки армії на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-17 12:15:50

На підтримку Збройних сил України цієї суботи, 19 липня на Івано-Франківщині проведуть Турнір Великого Боровика.

Як запевняють організатори, учасників очікує гарна музика, смачний банош та весела компанія.

Бажаючим долучитись до акції потрібно надіслати заявку на участь, та отримати анкету учасника, оплативши частину реєстраційного внеску у розмірі 50 гривень. Загалом розмір внеску становитиме 150 гривень, з якого буде покрита медична страховка та інші організаційні витрати. Попередня реєстрація учасників триватиме до 18 липня до 18:00. А безпосередньо перед стартом Турніру відбудеться другий етап реєстрації.

Участь в даній акції може взяти кожна повнолітня людина. Проте загальна кількість учасників турніру буде обмежена - близько 200 чоловік.

Саме ж змагання розпочнеться в суботу, 19 липня, о 12:00 в смт Вигода, Долинського району Івано-Франківської області. Організатори Турніру обіцяють призовий фонд у розмірі 3 тисяч гривень. Проте розмір призу може зрости, залежно від кількості самих учасників та кількості назбираних грибів.

Призи розподілятимуть між переможцями у двох номінаціях. За найбільшу загальну масу назбираних грибів переможець отримає 1500 гривень, а також таку ж суму за найбільшу масу одного гриба . Крім того, гриби мають відповідати загальноприйнятим стандартам якості. Вони повинні бути не гнилі, не червиві та не трухляві.

За словами організаторів, всі зібрані учасниками гриби, за вирахуванням призів переможцям та покриття витрат організаторів, підуть на забезпечення потреби у білку українських батальйонів, що зараз воюють на Донбасі.

Джерело: Стик