друкувати


Обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, - Селезньов

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-11 08:58:00

"Протягом ночі бойовики здійснювали обстріли позицій сил АТО та населені пункти, які звільнені від бойовиків.

В тому числі відбувся обстріл зі стрілецької зброї та мінометів населеного пункту Райгородок, окремих ділянок в районі Стара Краснянка, Д’якове, Довжанський. Здійснено мінометний обстріл блокпосту в районі населеного пункту Маринівка зі сторони Савур Могили", - про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук речник АТО Владислав Селезньов.

"Минулої ночі протягом години вівся обстріл позицій українських військовослужбовців в аеропорту Донецьк з мінометів, ЗУ-23 та стрілецької зброї.

Протягом доби в боях в районі проведення АТО геройські загинули 3 українських військовослужбовця, 12 отримали поранення. Усі поранені доставлені в медичні заклади, їм надана відповідна медична допомога.

За підтвердженими повідомленнями джерел бойовики, розгорнувши вогневі позиції 82 мм мінометів в житлових кварталах Червонопартизанська, вчора вели хаотичну стрільбу по місту та його пригородам. Таким чином вкотре намагаючись дискредитувати сили АТО. В той же час достеменно відомо, що відстань між позиціями, на яких перебувають учасники АТ0 та місцем, де сталась трагедія настільки велика, що суто технічно не дозволяє вести вогонь.

За минулу добу, щонайменше 50 бойовиків було знищено. Це підтверджують дані візуального спостереження після авіа удару по скупченню бойовиків в районі н.п. Ізварино", - пише він.