друкувати


Перспективи Програми прикордонного співробітництва ЄС "Польща-Україна 2014-2020 рр."

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-07-04 01:00:58

Днями делегація області на чолі із директором департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації Наталією Гасюк взяла участь у навчанні в рамках програми прикордонного співробітництва ЄС "Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 рр.", яке проходило в Підкарпатському воєводстві (Мичковіце) (РП).

Також у навчанні взяли участь делегації Тернопільської, Львівської областей та Підкарпатського воєводства.

Під час цього заходу учасників ознайомили із системою реалізації проектів за підтримки ЄС у Польщі, спрямованих на регіональний розвиток у Підкарпатському воєводстві, а також із перспективами майбутнього програмного періоду 2014-2020 рр.

2 липня відбувся ознайомчий візит до містечка Устшикі Дольні та знайомство із бурмістром Генриком Сулуєм та його заступником Яцеком Пшибила, які розповіли про проекти, фінансовані із фондів ЄС у гміні Устшикі Дольні. Захід став нагодою для налагодження стосунків із потенційними партнерами з української та польської сторін.

Проведення наступного навчання заплановане на жовтень цього року, під час якого планується обговорення пріоритетних напрямків майбутнього періоду Програми прикордонного співробітництва ЄС "Польща-Україна 2014-2020 рр.".

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації