друкувати


В Коломийській ОДПІ визначено переможців конкурсу "Очима дитини про бюджет країни"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-06-02 03:00:03

На конкурс дитячого малюнка на податкову тематику подали 36 дітей - учнів загальноосвітніх навчальних закладів Коломийщини, Коломийської дитячої художньої школи ім. Я.Пстрака та Гвіздецької школи мистецтв.

Про це повідомила начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька.

За її словами, конкурсанти доказали, якою важливою та необхідною для розвитку держави є сплата податків. Роботи наповнені мріями про майбутнє своєї країни, щасливе дитинство та добробут кожної родини.

"Я думаю, потрібно бути чесним платником податків, платити вчасно і наповнювати бюджет. Потрібно розуміти, що від кожного з нас залежить добробут країни! Адже податки - вітрила держави. Не може плисти корабель, якщо немає вітрил", - таку думку висловила одна серед кращих Соломія Юрійчук. Ці та інші дитячі думки вміло викладені на папері у формі малюнка, твору-роздуму чи комп’ютерної графіки, оцінювало журі у складі мистецтвознавців, журналістів та податківців.

Переможцями конкурсу на районному рівні стали: у напрямку "художні твори" - Соломія Михайлюк та Павло Цибуляк з Гвіздецької школи мистецтв. Серед літературних творів кращими визнано роботи - Соломії Юрійчук та Володимира Гуцуляка з НВК №9 "Школа - природничо-математичний ліцей".

Вперше діти змагалися в навиках комп’ютерної графіки. Перемогу здобули Анастасія Євчук та Наталія Борисевич з Гвіздецької школи мистецтв.

В номінації "За оригінальність розкриття теми" відзначено юну коломиянку Олену Охманюк з Коломийської дитячої художньої школи ім. Я.Пстрака.

Конкурс дитячої творчості "Очима дитини про бюджет країни", який уже став традиційним, вкотре засвідчив, що культура свідомого платника податків прищеплюється змалку, а покоління, яке зростає, відповідально і сумлінно буде ставитись до основного громадського обов’язку зі сплати податків.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ