друкувати


Львівські військові лікарі замінять своїх товаришів на Сході

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-27 07:00:36

Вже третій місяць бригади фахівців Військово-медичного клінічного центру Західного регіону надають медичну допомогу в польових умовах на східних та південних рубежах України.

Сьогодні, 27 травня, проведено чергову ротацію, замінити своїх колег відправилися офіцери - лікарі, середній медичний персонал та водії спеціального транспорту - військовослужбовці служби за контрактом.

Медичні бригади зі Львова відбули у визначенні райони для проведення медичного забезпечення підрозділів, що виконують завдання в межах антитерористичної операції.

- Ці медичні групи, до складу яких увійшли лікарі-хірурги, технічний та середній медичний персонал, змінять тих, хто вже довгий час у воєнно-польових умовах надає першу лікарську допомогу військовослужбовцям, - зазначив заступник начальника Центру по роботі з особовим складом підполковник Іван Держило.

- Закликаю вас з честю виконати поставлене завдання і живими та здоровими повернутися до нас, - такими словами завершив напутнє слово начальник Центру полковник медичної служби Іван Гайда.

Боже Благословення львів’янам зчинив військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Михайло.

Автор: Підполковник Віталій ІВАНОВ