друкувати


При прокуратурі Івано-Франківської області діятиме Консультативна рада

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-23 06:00:56

З метою забезпечення прозорості та відкритості, а також для налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства при прокуратурі області створюється колегіальний консультативний орган - Консультативна рада.

Робота Консультативної ради сприятиме у здійсненні прокуратурою визначених Конституцією та Законом України «Про прокуратуру» завдань щодо утвердження верховенства права, захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань, а також підвищенню авторитету прокуратури в суспільстві.

До складу Консультативної ради можуть входити депутати всіх рівнів, представники об’єднань громадян, правозахисних, благодійних, профспілкових організацій, засобів масової інформації, науковці та інші представники інститутів громадянського суспільства.

У зв’язку з цим, запрошуємо громадськість Прикарпаття долучитись до участі у діяльності ради та подати до 30 травня 2014 року пропозиції щодо кількісного і персонального складу Консультативної ради. Контактний телефон - (0342) 553144.

Джерело: Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області