друкувати


Знайдено та затримано одного із вбивць молодого міліціонера зі Снятинщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-21 04:00:39

Працівники прикарпатської міліції затримали одного з трьох підозрюваних у навмисному вбивстві працівника Снятинського РВ УМВС.

Як уже повідомлялося, вранці 28 квітня прапорщик міліції Тарас Вирстюк вийшов з дому, щоб добратися на роботу в Снятинський райвідділ міліції. Однак ні того дня, ні в наступні помічник оперативного чергового на службі, як і вдома, не з’явився. Було сформовано слідчо-оперативну групу райвідділу, яка розпочала пошуки зниклого колеги. Згодом до пошукових робіт підключилися працівники обласного УМВС та інших міськрайвідділів міліції. Тіло прапорщика міліції знайшли тридцятого квітня в потічку між селами Кулачківці та Вишнівка Снятинського району.

На ньому були сліди насильницької смерті, зокрема від ножових поранень. Розкрити вбивство прапорщика міліції стало справою честі для його колег. Протягом доби правоохоронці встановили, за яких обставин загинув міліціонер, та осіб, причетних до його смерті. Йдеться про двох мешканців села Кулачківці та жителя селища Гвіздець Коломийського району. Всім трьом - по тридцять років.

Раніше вони мали проблеми із законом. Щоправда, після скоєння злочину молодики втекли й переховувалися. Їх оголосили в розшук. Одного з підозрюваних працівники управління карного розшуку обласного УМВС та відділу внутрішньої безпеки затримали в ніч на минулу суботу в Львові, де він переховувався в колишнього однокурсника по навчанню в "Львівській політехніці".

Джерело: АП