друкувати


Кандидати у нардепи переймають європейські принципи агітації - ОПОРА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-21 03:00:03

Цьогорічна виборча кампанія івано-франківських кандидатів до Верховної Ради по округу №83 демонструє цікаву рису - претенденти на крісло нардепа пробують змагатися з використанням європейських принципів агітації.

Кандидати виходять в люди "без краваток" і самостійно роздають свої матеріали. Одними з перших пішли в народ самовисуванці Макисм Кицюк та Микола Гавриляк, які роздавали агітки в центральній частині Івано-Франківська. Микола Гавриляк агітував за себе у футболці та шортах, а Кицюка можна часто побачити у місті у червоно-чорній футболці з власним портретом.

Не соромиться особисто поширювати агітаційні матеріали серед пересічних виборців також і Володимир Чорноус. Нещодавно кандидат пішов у справжні "дебрі" – на відомий у місті ринок секонд-хенду, який місцеві називають "п'яним базаром". Відео-ролик про те, як Чорноус поширював газету та агітаційні матеріали серед продавців та покупців вживаного одягу набирає популярності серед франківчан.

Максим Кицюк не просто агітує за самого себе, але й запустив онлайн-ініціативу, яка закликає молодь прийти на дільниці у день виборів, не залежно від того, де ці люди живуть і за кого голосуватимуть. "Дорогі друзі! Це стосується усіх: ми зробили модифікатор аватарок з функціоналом додавання логотипу "Я піду на вибори 25 травня 2014 року!". Робіть собі такі аватари для усіх соціальних мереж та показуйте свою позицію іншим!", - написав кандидат на своїй сторінці у мережі "Фейсбук".

Джерело: Громадянська мережа ОПОРА