друкувати


Міліція Прикарпаття у повному складі забезпечуватиме правопорядок під час відзначення Дня Перемоги

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-08 09:00:45

Начальник управління громадської безпеки УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Михайло Кушнірик розповів про ряд заходів, які покликані зберегти спокій мешканців міста та області під час відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

За словами керівника, у період 8-9 травня згідно поданих заявок на території Івано-Франківської області буде проводитись 16 масових заходів, пов’язаних з відзначенням вищезгаданої події. Очікується, що у заходах прийме участь понад 3 тис. громадян.

З метою забезпечення охорони громадського порядку з 30-го квітня по 30-те травня весь особовий склад обласного УМВС переведений на посилений варіант несення служби. Під час проведення зазначених заходів буде задіяно близько 1200 працівників міліції та створено 239 нарядів міліції. Також створено 45 блок-постів, які повністю перекривають в’їзди на територію області, про що вже повідомлялося раніше.

"В Івано-Франківську охорона громадського порядку буде посилена за рахунок працівників апарату УМВС, - зазначає Михайло Петрович. - Весь особовий склад надаватиме колегам допомогу в патрулюванні вулиць міста. Також до охорони будуть залучатися громадські формування, зокрема члени "Самооборони".

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області