друкувати


Звернення міського голови Коломиї Ігоря Слюзара до громадськості міста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-06 12:40:13

Враховуючи думку громадськості, політичних партій та громадських організацій, звертаюсь до Вас, із закликом утриматися від різного роду акцій та заходів 8-9 травня, оскільки навіть найменше зібрання громадян може бути використано для дискредитації коломиян.

Відтак, кожна організація чи політична сила, яка проводитиме в ці дні акції, є свідомим або ж несвідомим посібником агресора. Закликаю проявити громадянську свідомість та не допомагати російській пропагандистській машині у створенні потрібної їй "картинки" для внутрішнього споживача.

Ми були свідками того, як, у набагато спокійніший час, у минулі роки відбувалися сутички на Площі Скорботи у Коломиї. Тому прошу Вас не допустити таких, а може і ще більших заворушень, цього року.

8-9 травня, по всіх храмах міста та району, будуть відправлятись богослужіння за загиблими в роки Другої світової війни.

Саме наш спокій та пильність у ці дні є найвищим проявом патріотизму! Я вірю, що український народ з гідністю пройде це випробування і воно зробить усіх нас сильнішими.

Слава Україні! Героям слава!

Джерело: НТК