друкувати


Кров постраждалим в Одесі здавали військові моряки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-05-03 07:40:01

У зв’язку із вчорашніми подіями в Одесі, коли в сутичках постраждало близько двохсот людей свою роботу розпочав пункт переливання крові, співробітники якого звернулися до військових із проханням здати донорську кров для поранених людей.

Разом із цим, у санаторії «Куяльник» одразу почали формувати списки військовослужбовців, які виявили бажання допомогти одеситам. На даний час записалося декілька десятків військовослужбовців.

Як повідомили медики, наразі кров потрібна для проукраїнського активіста Євгена Лосінського, який отримав вогнепальне поранення в живіт.

Першими серед людей у погонах, хто відгукнувся на прохання здати кров були заступник окремої радіолокаційної роти капітан Мемет Уркуметов, старший матрос Оксана Фандєєва та матрос Людмила Юрчук.

Варто зазначити, що у зв’язку із тим, що станція не в змозі прийняти багато людей одночасно доставка військовослужбовців здійснюється невеликими групами. Із санаторія «Куяльник» до пункту переливання крові військових на власних автомобілях перевозять волонтери.

Джерело: Флот України