друкувати


Прикарпатські правоохоронці у посиленому режимі працюватимуть у святкові та вихідні дні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-30 02:30:41

Щоб уникнути можливих провокацій та забезпечити громадський порядок, у вихідні й святкові дні в області цілодобово чергуватиме понад 1 тис. правоохоронців, які організують роботу 300 нарядів і постів.

Про це повідомили на засіданні сесії обласної ради.

"З сьогоднішнього дня весь особовий склад органів внутрішніх справ в області переведено на посилений варіант несення служби, – зазначив перший заступник начальника УМВС України в області Олександр Вакуленко. – З метою збору інформації про стан оперативної обстановки та координації дій з іншими правоохоронними органами організовано цілодобову діяльність оперативних штабів обласного управління на місцях".

За словами полковника міліції, на в’їздах та виїздах в області вже встановили 50 блокпостів, на яких чергуватимуть 400 правоохоронців. Буде забезпечено охорону меморіальних скверів, цвинтарів, пам’ятних місць. Посилено патрулюватимуться вулиці населених пунктів краю, залізничні вокзали, автостанції, автомобільні дороги краю.

"Порядок на автошляхах області додатково забезпечуватимуть 25 екіпажів Державтоінспекції, - поінформував Олександр Вакуленко. - Місце та дислокація їх маршрутів патрулювання буде змінюватися в залежності від обстановки та місць проведення масових заходів".

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації