друкувати


Пожежа у дизель-потязі у Яремче

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-28 09:00:13

Сьогодні о 17.45 у Яремче на вокзалі загорівся приміський дизель-потяг. Яремчанські пожежники оперативно прибули за викликом і за 15-20 хвилин пожежу вдалося приборкати.

Одразу ж після пожежі дизель із пасажирами попрямував далі, ніби нічого і не сталося.

За останній тиждень за вже третя пожежа у дизель-потягах на Прикарпатті. Так, у неділю, 20 квітня, о 07.35 у Коломиї горів дизель-поїзда № ДІ 628-3, сполученням Івано-Франківськ - Коломия. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік та пасажирський салон одного вагона поїзда. Затримки руху поїздів не було.

А 25 квітня у машинному відділенні дизель-поїзда «Д1» під Івано-Франківськом сталася пожежа, внаслідок якої отримав травми помічник машиніста і постраждав ще один чоловік. Пожежа сталася у четвер о 21.57 в поїзді №6410/6409 сполученням "Івано-Франківськ - Делятин", коли той проходив через село Хриплин, адміністративно підпорядковане Івано-Франківській міськраді. Унаслідок пожежі пошкоджено електричну проводку поїзда. Під час гасіння пожежі отримали травми 34-річний помічник машиніста і 30-річний громадянин, який допомагав гасити вогонь. Помічник машиніста отримав різану рану другого пальця правої кисті, а чоловік, який допомагав йому, був доставлений каретою швидкої допомоги в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню з підозрою на отруєння продуктами горіння, однак діагноз не підтвердився.

Джерело: ВІКНА