друкувати


Коломийська ОДПІ: кампанія декларування - 2014 підходить до завершення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-28 10:00:15

"Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році триватиме до 1 травня 2014 року.

Тож часу залишилось небагато. В інспекції створені умови для того, щоб громадяни з мінімальною затратою зусиль та часу виконали конституційний обов’язок – задекларували свої доходи", - зауважила начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька.

Традиційно з метою популяризації деклараційної кампанії та виховання, поряд з цим, податкової культури майбутніх платників податків інспекція залучає волонтерів із числа студентської молоді - студентів відділення бухгалтерського обліку економіко-правового коледжу Київського державного торгово-економічного університету. Цьогоріч ними в центральній частині міста розповсюджено брошури з наглядною інформацією щодо порядку заповнення та подання декларацій про майновий стан і доходи та буклети з тематичною назвою "Я декларую свої доходи, тобі Україно!", "Декларування доходів громадян", в яких коротко та змістовно наведено необхідну для громадян деклараційну інформацію.

За словами керівника інспекції з початку року свої статки вже задекларували 462 громадян. Сума задекларованих ними доходів склала майже 17 млн. грн., з яких до бюджету вони мають сплатити 580 тис. гривень. Доходи понад 100 тис. грн. задекларували 32 громадян, в тому числі 5 - самозайнятих осіб.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ