друкувати


Цивільні журналісти Прикарпаття стали свідками унікальної військової події

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-17 02:00:17

Понад двох десятків камер, і близько тридцяти журналістів... Такого мас-медійного десанту військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади просто не очікували. Однак журналістам були раді.

І хоча військові авіатори напевно одні з самих забобоних людей в одностроях, які свято вірять в те, що не можна знімати під час польотів, давати коментарі на камеру тощо, цього дня для цивільних прикарпатських медійників зробили виняток.

Журналістам показали всі нюанси проведення та підготовки до навчально-тренувальних польотів. Представники командування, та технічних служб частини відповіли на всі запитання журналістів. І більш того представники преси стали свідками, як відновлений за понад 10-ти річну стоянку на землі, винищувач Міг-29, вперше піднявся в небо.

- Ми, військові, добре розуміємо роль і важливість преси в нашому житті, - наголосив тимчасово виконуючий обов'язки командира бригади підполковник Юрій Погорілий. - Тому завжди раді, коли журналісти приходять до нас з метою показати позитивні зрушення. А в нас їх чимало! Сподіваємось, що така плідна співпраця в нас триватиме і надалі.

- Дуже добре, що наші військові пілоти, інженери, а також представники інших служб цієї бригади вміють переносити тло виконання своїх обов'язків з такою патріотичною та геройською відданістю державі, - зазначив кореспондент УНІАН Юрій Рильчук. - Вони і є справжніми героями України!

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ. Західний регіональний медіа-центр МО України