друкувати


Недалеко від Краматорська сепаратисти блокують військовослужбовців та техніку - Тимчук

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-16 07:52:47

"За даними "Інформаційного Опору , в районі населеного пункту Пчолкіно (недалеко від Краматорська) біля приміського залізничного переїзду біля 1500 сепаратистів з 11 години дня блокують 16 одиниць броньованої техніки та 500 військовослужбовців Збройних Сил України", - про це повідомляє військовий експерт Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Бойовики постійно консультуються по телефону з координаторами і вказують, що у них немає команди на застосування зброї.

Раніше 4 одиниці бронетехніки з 20 військовослужбовцями виїхали за переїзд, де їх так само заблокувала натовп місцевих жителів.

Сепаратисти намагалися умовити військовослужбовців перейти на їхній бік. Військовослужбовці зайняли оборону по периметру і не підпускають сепаратистів до техніки.

Командир безуспішно намагався провести переговори з сепаратистами.

На в'їзді в населені пункти Пчолкіну і Теслярі сепаратисти організували блок -пост . Вони не приховують , що чекають на команду на відкриття вогню.

По ситуації на аеродромі Краматорська

Аеродром у Краматорську заблокований 50-60 сепаратистами. Вони зламали паркан , але поки спроб проникнути на аеродром не вживали.

Сепаратисти постійно провокують українських військовослужбовців. Солдати НД України зайняли позиції. Існує ймовірність, що з настанням темряви екстремісти зроблять спробу захоплення .

Над Краматорськом постійно патрулюють літаки і вертольоти ЗС України", - повідомляє він.