друкувати


Вночі 15 квітня в Слов'янську розстріляли водія, який не дав згоду на огляд машини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-15 01:30:36

Про це повідомила міський голова Неля Штепа.

"Сьогодні вночі до медустанови міста надійшов у важкому стані чоловік, який їхав із Харкова до Бердянська на роботу. Його автомобіль зупинили люди в цивільному в районі БЗС і хотіли оглянути авто. На відмову водія надати транспортний засіб для догляду, люди відкрили по ньому вогонь. Наразі постраждалому зроблено декілька операцій. Стан пацієнта залишається украй важким", - уточнила мер міста.

Нагадаємо, в неділю озброєні люди захопили в Слов'янську міський відділ міліції, виконком і будівлю СБУ.

Штепа в перший же день захоплення дала інтерв'ю російському телеканалу, де заявила, що це мітингують "свої люди", і місто стало на їх захист "живим щитом".

Після того, як її саму виселили з будівлі міськвиконкому, а в.о. мера Слов'янська проголосив себе деякий В'ячеслав Пономарьов, тональність Штепи кардинально змінилась. Вона заявила, що в місті діють особи, котрі прибули з Криму і з Російської Федерації, на барикадах перебувають виключно комуністи, а в Слов'янську нараховується усього піввідсотка людей, які виступають за федералізацію.

Штепа також звернулася до жителів міста з проханням не виходити на вулицю і розповіла, що в Слов'янську почалися мародерства.

Джерело: Укрінформ