друкувати


Хліб для української армії випікатимуть у Яремче

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-11 03:00:15

На черговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації перший заступник міського голови Яремче розкритикував всіх українських президентів у хронічному недофінансуванні української армії.

Юрій Бодоряк звинуватив колишнього президента Віктора Януковича у цілеспрямованому знищенні Збройних сил України.

За словами першого заступника міського голови Яремче, станом на 9 квітня організації та підприємства Яремчанщини перерахували на потреби української армії 107 тис. гривень.

Юрій Бодоряк подякував усім, хто долучився до цієї акції, та закликав приєднуватися всіх небайдужих до збору коштів для потреб української армії.

- Щодо мобілізаційних завдань в особливий період,то на Яремчанщину покладено також певні завдання, які стосуються випікання хлібу та лісової галузі, - зазначив посадовець.

Також Юрій Бодоряк відзначив, що у разі надзвичайної ситуації величезне навантаження ляже на міські комунальні служби та автоперевізників.

Як повідомляли “Вікна”, калушани, мобілізовані до Збройних сил України - звернулися до калуської громади з проханням про допомогу: "Усім, чим забезпечила нас держава, це пальним для виїздів та патронами для проведення навчань. А кожен російський солдат обмундирований і забезпечений приблизно на $2 тис. Ситуація, схожа до тієї, яка була на Майдані: коли люди із дерев’яними щитами ішли проти вогнепальної зброї. Усе, чого не вистачає, нам потрібно придбати самим. Обіцяли заробітну плату, але місяців за два, й у якому розмірі - невідомо".

Джерело: ВІКНА