друкувати


Сепаратизм на сході - таки другий етап плану Росії щодо вторгнення до України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-08 08:40:56

"Група "Інформаційний Опір" повідомляє зі своїх джерел про отримання вичерпних підтверджень заяви МЗС України про те, що третя доба активністі сепаратистів на сході України - це початок здійснення другого етапу сценарію по вторгненню Росії в нашу країну."

Це пише на своїй сторінці у Фейсбук військовий експерт Дмитро Тимчук, керівник Центру військово-політичних досліджень з посиланням на дані групи "Інформаційний опір".

"Зокрема , за нашими даними, сьогодні за планом ГРУ ГШ ЗС РФ лідерам сепаратистів віддані вказівки в ніч з 8 на 9 квітня ц.р. організувати "коридор" через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території .

Також сепаратисти отримали наказ організовувати провокації з жертвами в містах регіону . З тим, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як "терор української влади проти народу".

Крім того , координаторами російського ГРУ, "працюючими" в регіоні , дано вказівку сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі.

За нашими даними, українські правоохоронці та спецслужби в даний час вживають необхідних заходів для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи з блокування держкордону і оборони прикордонних районів."